Deniz Poyraz duruşmasına ‘Denizce’ bir bakış: Aymaz bir pişkinlik
Deniz Poyraz’ı katleden tetikçi Onur Gencer’in yargılandığı son duruşmada yaşananlar, pek çok soru işaretini cevaplarken, izleyicilerden Muş Barosu Başkanı Kadir...
Tümünü GörDetailsDeniz Poyraz’ı katleden tetikçi Onur Gencer’in yargılandığı son duruşmada yaşananlar, pek çok soru işaretini cevaplarken, izleyicilerden Muş Barosu Başkanı Kadir...
Tümünü GörDetailsMustafa Durmuş Sermaye kontrollerinin olmadığı bir durumda ödemeler dengesi krizinin nasıl çıkabileceğini bir diğer yaklaşımla, ‘Ani Duruş Yaklaşımı’ ile anlatabilmek...
Tümünü GörDetailsTaner Aday Genel olarak, politikada kendini “düşmanlar” üzerinden tanımlamak diyebileceğimiz bir tutum, genel eğilim gibidir. Her iktidar ilk iş olarak,...
Tümünü GörDetailsMustafa Durmuş Önce, ihracatçının döviz gelirinin TCMB’ye satılması zorunlu kısmının yüzde 25’ten yüzde 40’a yükseltilmesi yönündeki karar, ardından da BDDK’nın...
Tümünü GörDetailsAli Saim Oğul Erkam Yıldırım ne diyor? “Latin Amerika’dan yeni döndüm, onların durumu bizden beter, bir Covid aşısı veriyorsun, bir...
Tümünü GörDetailsŞüphesiz Özerk Yönetim, seferberlik ruhu ile bütün bu süreçlerde büyük direnişler geliştirdi, halklar büyük bedeller verdi. Eğer bütün bu süreçlerde...
Tümünü GörDetailsSelahattin Demirtaş -Edirne Cezaevi “Türkiye sınırlarının içinde ve dışında çatışma durumuna dair en etkili barış kurucu aktör Öcalan’dır. Kendisinin desteği...
Tümünü GörDetails