12 Eylül ve Filistin Günlüğü
Kitapta anlatılan aynı zamanda senin-benim hikayemdir! Bu yüzden Filistin halkının yaşadıklarına asla kayıtsız kalınmamalıdır. Ortadoğu ve coğrafyamızı kan gölüne çevirenler...
Tümünü GörDetailsKitapta anlatılan aynı zamanda senin-benim hikayemdir! Bu yüzden Filistin halkının yaşadıklarına asla kayıtsız kalınmamalıdır. Ortadoğu ve coğrafyamızı kan gölüne çevirenler...
Tümünü GörDetailsYazar Mahsuni Gül, Dersim'e dair gizliliği kaldırılan bazı yeni belgeleri ve raporları gazetemize yazdı: Dersim'in çok erken dönemde devletin radarında...
Tümünü GörDetailsGeçmişin muhasebesi doğru temelde yapılarak, yanlışlar, eksik ve yetmezlikler tespit edilmeli ve olabilecek en geniş kapsamda, yeni bir perspektifle şekillenmelidir....
Tümünü GörDetailsGöstericiler, İsrail'in saldırılarına karşı bir tepki olarak hareket ediyorlar ve gençlerin kararlılığı, bu konuda artan baskılarla birlikte geniş bir uluslararası...
Tümünü GörDetailsAmedspor taraftarlığı, Kürt seçmenin 'Oyumu kendime veriyorum!' sahiplenişidir. Aynı zamanda hâlâ diri olan güçlü direniş ruhunun bir başka göstergesidir Bedri...
Tümünü GörDetailsTaksim tartışmalarıyla oyalanan, Saraçhane kumpasıyla sonuçlanan süreç, dönemin gerektirdiği milyonların ev sahipliğindeki 1 Mayıs’ı ıskalatmıştır. Iskalanan, toplumun 31 Mart sonrası...
Tümünü GörDetailsZaten düzenli kitap okuyordum ve şimdi, paralel okumakla, hem okuma tutkum perçinleniyor hem de yıllardır yasak, eğitimini hiç görmediğimiz anadilimizin...
Tümünü GörDetails